A Magyar Ökomenikus Szervezetről

Az 1991-ben alapított Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Az alapító egyházak összefogása ma már szakemberek, önkéntesek, adományozók és felelős vállalati partnerek egyre bővülő közösségeként segíti a nélkülözőket és bajbajutottakat, nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve. Segítséget nyújtanak a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában.
Számtalan tevékenységük között esélyt kínálnak a felzárkózásra a szegénységből kiutat kereső családok számára. Tevékenységeik közt ételt osztanak a nélkülöző családoknak, szállást nyújtanak a lakhatásukat elvesztetteknek. Végül, de nem utolsó sorban esélyt nyújtanak az esélyteleneknek, például rászoruló gyerekek felzárkóztatásán fáradoznak, küzdenek a szegénység, és bántalmazás ellen, és a szenvedélybetegek kezelését segítik.

Kérünk, fontold meg, hogy hozzájárulj az adománygyűjtő akciónkhoz! A rally folyamán gyűjtött támogatások 100%-át az alapítványnak ajánljuk. 
A Donorboxon kártyás fizetés lehetséges, viszont elfogadunk átutalásokat is a következő számlaszámra: 12600016-15212527-16188157, David Kinoranyi névre.

Minden befizetett összeggel elszámolunk az adományozóinknak. Az öt legtöbb összeggel adományozónak Rolling Fish Tankes ereklyével kedveskedünk.